Családi rendezvények

Minden család életében vannak kedves pillanatok, amikre akár évekkel később is szívesen emlékszik vissza, legyen az a Nagyi 80. születésnapja, egy romantikus eljegyzési vacsora vagy épp a gyermek diplomaosztója.

 

De az is igaz, hogy a szépségével együtt ezek az események csupa stresszt jelentenek a házigazdáknak. Nem elég, hogy ki kell találni egy különlegesebb, alkalomhoz illő menüsort, amit próbafőzés és nagybevásárlás követ. Majd jönnek az előkészületek, a terítés és a tálalás, a házigazdák pedig azt veszik észre, hogy szinte csak pillanatokra lehetnek a vendégeikkel, mert mindig valamiért ki kell szaladni a konyhába. A legvégére, a mosogatásra és rendrakásra pedig nem is mer senki sem előre gondolni.

 

Mi, a Pepperhouse ezért vagyunk, hogy levegyük az Ön válláról ezt a terhet és önnek tényleg csak a szép pillanatok maradjanak.

 

Mivel mi is rajongunk a közös családi étkezésekért, pontosan tudjuk, milyen étel illik az ilyen ünnepi alkalmakra. A menü összeállítasakor szem előtt tartjuk, hogy a szezonnak megfelelő friss alapanyagok felhasználásval főzzünk úgy, hogy azt a fiatalabbak és a gyerekek is szívesen fogyasszák. Szívesen használjuk a hagyományos ízeket, de mindig csavarunk rajta egy picit, épp annyit, hogy az ön családjának az ízlésének a legtökéletesebb legyen.

 

Kérésére gondoskodunk a szükséges tányérokról, evőeszközkökről, jelen levő kollégáink pedig észrevétlenül teszik a dolgukat, így Önnek tényleg csak a vendégeiket kell szórakoztatni.


Online ajánlatkérés

1056 Budapest, Váci utca 38. | +36 30 413 2006 | info@pepperhouse.hu

Kedves érdeklődő!

Köszönjük szépen ajánlatkérését.
Kollégánk hamarosan keresni fogja Önt, hogy tovább egyeztessenek a rendezvényével kapcsolatban.

Üdvözlettel: Pepper House Catering csapata

Ajánlatkérése nem sikerült. Kérjük, próbálja meg újra.