Esküvők

A nagy nap, amikor két szerelmes kimondja a boldogító IGEN-t, az élet egyik legszebb pillanata. Nekünk nem számít, hogy ez szűk, családi körben történik vagy épp többszázfős vendégsereg előtt, mi a legjobbat nyújtjuk, hogy megünnepeljük ezt a csodás szerelmet.

 

A menyasszony és a vőlegény igényeit maximálisan figyelembe véve olyan menüsort állítunk össze, ami a legjobban passzol a személyiségükhöz. Előcsalogatjuk még azokat az igényeket is, amikről még a pár maga sem tud.

 

Maximálisan odafigyelünk a részletekre, az esküvői menüsorban minden íznek, falatnak, látványnak szerepe van, hogy a végén összeségben nyújtsanak maradandót.

Nálunk nem kérdés, hogy a tálalásnak és a terítésnek is kiemelt jelentősége van, nekünk ez nem csak egy étkezés, egy rendezvény, hanem egy valódi ünnep.

 

Minden évszakban igyekszünk a lehető legtöbb friss alapanyagot felhasználni, mert fontosnak tartjuk, hogy a felszolgált ételeink ne csak ízletesek, hanem egészsgégesek és könnyedek is legyenek egyben. Nem felejtkezünk meg a speciális étrendű meghívottakról sem, nálunk nem rántott sajtot kapnak a vegetáriánus vendégek és nem esünk kétségbe, ha gluténmentes főfogást kell biztosítanunk.


Online ajánlatkérés

1056 Budapest, Váci utca 38. | +36 30 413 2006 | info@pepperhouse.hu

Kedves érdeklődő!

Köszönjük szépen ajánlatkérését.
Kollégánk hamarosan keresni fogja Önt, hogy tovább egyeztessenek a rendezvényével kapcsolatban.

Üdvözlettel: Pepper House Catering csapata

Ajánlatkérése nem sikerült. Kérjük, próbálja meg újra.